Za dobavljače – Obavijest o predstojećoj tromjesečnoj narudžbi

22 нов 2018 Новости
S obzirom da je otvoreni postupak za nabavku citostatika okončan, te da je procedura potpisivanja ugovora u toku ili je sa najvećim brojem dobavljača već okončana, obavještavamo Vas slijedeće:

Na osnovu potpisanih ugovora, potrebno je da osigurate dovoljne količine lijekova za period od tri mjeseca (decembar, januar i februar).  Naručene količine lijekova niste obavezni odmah isporučiti, već u dogovoru sa zdravstvenim ustanovama, isporuke mogu biti sukcesivne, ali usklađene sa potrebama i zalihama zdravstvenih ustanova, posebno zbog lijekova hladnog lanca, zbog nedostatka skladišnog prostora u zdravstvenim ustanovama.

Međutim, zbog predstojećih praznika, kao i zbog veoma teške situacije u zdravstvenim ustanovama,  zbog  konstantne  deficitarnosti citostatika, neophodno je da obezbijedite dostatne količine ugovorenih lijekova, te da ih isporučujete u skladu sa odredbama ugovora, poštujući ugovorene rokove isporuka, uz dostavljanje  ispravne dokumentacije  (fakture, otpremnice, zapisnici) kao dokaze izvršene isporuke.

Narudžbenice, sa tromjesečnim količinama lijekova, u skladu sa zaključenim ugovorima, za sve zdravstvene ustanove,  poslati ćemo najkasnije do 05.12.2018. godine.

Претрага

+
WordPress Image Lightbox Plugin