Održan sastanak predstavnika zavoda zdravstvenog osiguranja Federacije BiH

14 сеп 2018 Новости

U sjedištu Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K u Mostaru, Zavod zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine je 12.9.2018.g organizirao sastanak svih ravnatelja/direktora županijskih/kantonalnih zavoda zdravstvenog osiguranja. Pored predstavnika zavoda sastanku je nazočila i pomoćnica ministra civilnih poslova BiH.

Na samom početku, ravnateljica Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH, doc.dr.sc. Vlatka Martinović, pozdravila je nazočne, zahvalila im se na izdvojenom vremenu te Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ/K zahvalila na gostoprimstvu.

Također, u ime domaćina, sudionike sastanka pozdravio je direktor ZZO HNŽ/K, Rade Bošnjak i iskazao zadovoljstvo zbog održavanja sastanka, uloge ovoga Zavoda u održavanju istog, te svima zajedno zaželio uspješan rad.

Sastanak je bio podijeljen u dva dijela. Edukativni dio, te dio u kojemu su predstavnici zavoda razgovarali o problematici vezanoj za rad svih zavoda. Sastanak je završen sa dogovorom da se pokušaju češće organizirati slični sastanci, na kojima bi se razgovaralo o problemima u radu zavoda.

Претрага

+
WordPress Image Lightbox Plugin