Za dobavljače - Obavijest o predstojećoj tromjesečnoj narudžbi

Za dobavljače - Obavijest o predstojećoj tromjesečnoj narudžbi

S obzirom da je otvoreni postupak za nabavu citostatika okončan, te da je procedura potpisivanja ugovora u tijeku ili je sa najvećim brojem dobavljača već okončana, obavještavamo Vas slijedeće:

Temeljem potpisanih ugovora, potrebno je da osigurate dovoljne količine lijekova za razdoblje od tri mjeseca (prosinac, siječanj i veljača).  Naručene količine lijekova niste obvezni odmah isporučiti, već u dogovoru sa zdravstvenim ustanovama, isporuke mogu biti sukcesivne, ali sukladne potrebama i zalihama zdravstvenih ustanova, posebice zbog lijekova hladnog lanca, zbog nedostatka skladišnog prostora u zdravstvenim ustanovama.

Međutim, zbog predstojećih praznika, kao i zbog veoma teške situacije u zdravstvenim ustanovama,  zbog  konstantne  deficitarnosti citostatika, neophodno je da obezbijedite dostatne količine ugovorenih lijekova, te da ih isporučujete u skladu sa odredbama ugovora, poštujući ugovorene rokove isporuka, uz dostavljanje  ispravne dokumentacije  (računi, otpremnice, zapisnici) kao dokaze izvršene isporuke.

Narudžbenice, sa tromjesečnim količinama lijekova, sukladno zaključenim ugovorima, za sve zdravstvene ustanove,  poslati ćemo najkasnije do 05.12.2018. godine.

Drugi članci iz kategorije Arhiva


Korisni linkovi


Pitanja i odgovori

Novo pitanje    Indeks pitanja